Zoeken op referentienummer


Welkom


Zin in een vakantie of korte break onder de zon? In een appartement of villa aan de Costa Blanca of de Costa Del Sol? Genieten van een frisse cocktail aan de rand van het zwembad?

Gun uzelf een ontspannende vakantie aan het strand of langs een golfbaan in Spanje tijdens een weekendje of voor een paar weken. Geniet van ons ruim aanbod aan appartementen en villa’s van topkwaliteit en aan de beste prijs!

De Costa Del Sol wordt wereldwijd herkend als een regio met een rijkdom aan erfgoed, bezienswaardigheden en cultuur. Ontdek de prachtige steden van Sevilla, Ronda, Grenada, Cordoba,….

De Costa Blanca(Alicante, Orihuela Costa, Torrevieja) zal u verleiden door middel van de prachtige stranden die er zijn en door de bijzondere ligging aan de Middellandse zee, met uitkijk op Balearen.

Kom dus zeker genieten van ons aanbod aan huurwoningen of –appartementen.

De privilege card


Boek rechtstreeks uw vakantie in Spanje via Zapinvest Holiday! Hierdoor kan u van meerdere voordelen genieten.

Dankzij onze privilege card Zapinvest Holiday geniet u van interessante kortingen tijdens uw verblijf.

Bovendien zal u eveneens kunnen genieten van kortingen in restaurants, maar ook bij prestigieuze golfclubs aan de Costa del Sol en de Costa Blanca. U zal ook kunnen profiteren van kortingen bij bootverhuur, het bezoeken van dierenparken, waterpretparken en zoveel meer.

Info Carte Privilège

Dit zijn onze promoties


Costa Blanca


Costa del Sol